Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U



Huvudlösa varelser sätter klockan
på 06.03. Får min kropp till resning
rensning, tankens planering kugghjul

( handen bakom nacken)


frågar mig prövande i takt med
den första bron över ett nyglittrigt
mälarvatten;

har jag arbetat överhuvudtaget.

Kontemplationer rungande ivrigt

var detta mitt liv? Betraktar rummen
rollen numren hälsandet, flykten den
i pausen,

är jag feberfri under krystade
fraser speglar sig en ångest i
spegeln över handfatet i det rum
någon gjort till mitt?

(handen på hjärtat)

Kontemplationen, krusar sig som
då, då när professionen satte den
då glädjande stämpeln i passet,

inrutad, gränsarbetets inre, yttre
tecken som nu måste bli jag,
deljag, den frihetstörstande,

ifrågasättande människan, inhyst


punkter som lyfts. Bortom horisonter



jag har längtat efter täcket länge
efter andning misstag
flämtandets rullande ögonkast

ande.









Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-29 10:59



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
action goes paperwork! Snyggt!
2013-05-03

  hansensson
Jag kan leva mig in i uppvaknandet, frågorna, det är närvarande skrivet.
Avslutningen känns mer privat.
Tycker om stämningen.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP