Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar

 

 

 

 

 

 

fäller en efter en

i stiltje

då saknaden tynger

 

 

 

kanske många

till antal

i ensligt rum

 

 

 

ur hjärtat de rinner

likt floden

utan fördämningar

 

 

 

frågor som sköljer

mitt ansikte

finner inga svar

 

 

 

glimmande stänk

blir regnbågar

på nattens himmel

 

 

 

när mörkret sover

trillar sakta

tysta små

 

tårar

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 704 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-04-29 11:02



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Vemod i all sin skönhet
2013-05-19

  Fem hjärtan VIP
Så gripande! Den bokmärker jag!
2013-05-11

  Siggesdotter
Så uttrycksfullt och vackert du skriver om tårarna fulla av frågor och saknad. Dessa tårar som bara de känner som vet vad verklig förlust och saknad är...varm stor kram till dig!
2013-05-10

  Rozsi.kovacs

När den stora vemods sorgen fick en vacker o skir tuch.. bravo
2013-05-06

  Ith
Vackert!
2013-05-03

  Nils Teodor VIP
Berörande bra
2013-05-01

    ej medlem längre
Väldigt bra fångat. Fick en klump i halsen.
2013-04-30

  Pärlemor
åh.. det gör så ont,
fastän att det är så
vackert skrivet.
gillar speciellt:

glimmande stänk

blir regnbågar

på nattens himmel

det känns som att
det finns ett hopp
någonstans om än
knappt skönjbart
mitt i sorgen.

Kram

2013-04-30

  Lärling
Den djupa sorgen utan svar är oerhört vackert beskriven!

2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Saknaden är tung...den försvinner inte, man lär sej leva med den...berörande text...
2013-04-29

  Chawa VIP
Sorgligt vemod...det knyter sig i hjärtat att läsa...känslorna och stunden styr tårars flöde...tysta tårar som inget säger....trots att de är fulla av frågor...det beskriver du så innerligt vackert här...så avskalat och fint...applåder till dig och varma kramar!!!
2013-04-29

    Dan Myrbeck
Sorglig och fin på samma gång,
denna tårarnas sång.

Kan möjligen regnbågen lysa
lite i mörkret?
2013-04-29

  Lars Hedlin
Din text berör mitt inre !
2013-04-29

  Angel of love
Sorgset vacker text. Väldigt fin!
2013-04-29

  Flicis VIP
Wow-effekt
2013-04-29

    ej medlem längre
så skört...och att tårarna inte går att hålla tillbaka.. fint
2013-04-29

    ej medlem längre

berörande underbart poeterat ..
2013-04-29

  mysing
ljuvligt vacker och vemodig..
blir b.m :)
2013-04-29

  Linda CH VIP
Gripande och mycket vackert!
2013-04-29

  Tino
Snyggt!
2013-04-29

  Ljusletaren
Vacker musik och ord som berör.
Bokmärkt så klart/ kram
2013-04-29

  Bo Himmelsbåge
Gripande musik!

Berörande dikt! O tårar är själens säkerhetsventil, där känslorna sakta siprar ut för för att minska det inre trycket. Det är också en katharsisprocess för att sakta, sakta omvandla smärtan till något hanterbart, där minnena blir något väldigt fint, som man är tacksam för att man fått uppleva.
2013-04-29

    ej medlem längre
Sorgset, berörande.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H