Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tankarna surrar i huvudet


Tankar

Huvudet fullt av tankar
som far fram och tillbaka...

vet inte var jag skall börja...
mår inte bra

varken kropp eller själ
är som de skall vara

var har glädjen tagit vägen
och den pirriga fjärilen i magen

och var har alla svarta hål
kommit ifrån?

varför finns det bara smärta överallt!

Kanske är jag galen
vad vet jag...





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-29 18:00



Bookmark and Share


  den nakna poeten
denna text kan alla förstå och dela smärtan i dina ord för att man känner vad du menar efter som alla har någon gång varit i denna situation känslomässigt och alla hålen som man inte vet hur man ska fylla för jag känner sorgen och förtvivlan och den kalla ensamheten som väntas på att fylla men man vägrar sej skälv för att smärtan gör för ont jätte bra skrivet Angela
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP