Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen somnar


Solen somnar
som ett ilsket barn

bakom en molnbank

vägrar lämna
minsta värme

så länge omgivningen inte
låter henne

dominera!




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-29 20:42



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
Precis så! Jättebra!
2013-05-01

  Lars Hedlin
JA bra beskrivet!
2013-04-30

  Eva Langrath VIP
ler gott åt din fina beskrivning för just så är hon solen i olika sammanhang,
2013-04-29

  Marianne Räf
Känner igen mej i texten.
Roligt skrivet!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife