Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tappar greppet om mina känslor, i en storm av känslohysteri.


Saltlösning i blödande hysteri

Andetagen skymtar emellan
dina tafatta försök att bilda ord
Trots att det bara är bokstäver
på ett snövitt papper
så kan jag höra dina andetag
emellan varje ord

Ord som jag inte orkar lyssna på längre

Med salt försvinner din möda,
hjälplöst sköljer jag bort den
Det spelar ingen roll
att mina ögon bränner,
det är din tändare som
håller lågan vid liv

Dina känslor ljuger aldrig här igen

Ensamheten gör sig en plats
i ditt skallbenshårda hjärta
I dina oproportionerliga bokstäver
på det blöta pappret så
urskiljer jag ditt blödande hjärta
som snart går sönder

Jag önskar att jag aldrig varit din




Fri vers av Wixy
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy