Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungfru Maria

Maria
är Guds prisma
genom vilken
Det Oskapade Ljuset bryts

och för världen
uppenbaras
Guds mysterium
i hela Kristi livs spektrum

att betrakta
Marias alltid genomlysta
prisma
är att själv
göra sig nåbar för det Eviga Ljuset

-95




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-30 09:21



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vilken rytm, vilket flyt och så underbart om Maria! Jag tror att vi lutheraner bör ta åter lite av Maria från katolikerna.
2013-05-13

    ej medlem längre
En fin benämning för Maria, fina tankar.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge