Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som vårblommans skrud

Strålande vårsol
från Guds idag
väcker en frusen mark
väcker till liv
allt det som är "jag"
viskar sitt skapande "bliv"

Allt förlamat, mörkt och tungt
vänds i förklarat ljus
Gud som älskar
sin skapelse
förnims som ett sakta sus

Det som är bräckligt,
svagt och skört
får sin styrka i Gud
växer i kraft av Herrens ord
vacker
som vårblommans skrud

-94





Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-30 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge