Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten blomma

Det växte en vit liten blomma
långt in i den djupaste skog
på mark som ingen beträder
så ensligt den blomman stod

dess enslighet ville mig lära
Guds vishets tanke med allt
att solens värme vill styrka
en blommas ringa gestalt




Bunden vers (Rim) av Skadad Vinge
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-30 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge