Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det andliga livet


vandraren

du har kommit för att vandra
en otillgänglig väg
men du vet att många andra
har gått den före dig

en väg där dina fötter
tycks slinta på var sten
och ständigt får du känna
-"jag orkar inte mer"

den vägen är din fostran
till nytta för din själ
och målet får dig ändå
att orka den likväl




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-02 18:50



Bookmark and Share


  aol
Starkt sant bra skaldat,
2014-06-24

  aol
Starkt sant bra skaldat,
2014-06-24

  M M Mannheim VIP
Någon tipsade om den här dikten...och allt hon sa stämde. Det är väl kanske så att vi orkar mer än vad vi tror. Och det är väl fet som är trons kraft.
2013-05-13

  Lärling
Så sant! Fint!
2013-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...även om man tycker sej inte orka mer, så fortsätter man ändå...det finns något som bär...
2013-05-02

    ej medlem längre
Lika bra den här också.
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge