Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om tiden


till TIMMEN

så vackert du stilla flyter
så obemärkt finns du där
du utbreder dina armar
och famnar den stund som är

dig själv ger du ut som livsrum
en ständig möjlighet
och döljer dig sen som minnen
passerad verklighet

ibland syns du gå så stilla
ibland tycks du ila fram
men sällan vi minns ditt ursprung
att du ur Guds hand flöt fram




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-30 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin rytm i texten
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge