Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyddad värld




vissa har gått
över gränsen

jag tror
det finns
en förklaring

ondskan finns
i oss

jag tror
alla vill
gott




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-30 18:15



Bookmark and Share


    AA VIP
Instämmer med föregående talare. Bra.
2013-05-05

    ej medlem längre
Tänkvärt!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel