Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21


För ett år sedan
gick tonen ur mig

Nu är jag bara ett år äldre.




Fri vers av Människa
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-01 11:24



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hm =/ Känns igen... Alltför väl.

Hoppas du återfinner din ton!
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa