Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriver mitt liv.kommentera.


Vill behålla det som är mitt.

Jag sliter och drar,
Kämpar och faller,
Men ändå fortsätter jag.

Den ska inte vinna,
Det är mitt
Jag vill för tillfäller behålla det.

För ett ögonblick rycker de ifrån mig det,
Och jag faller handlöst till marken,
Tror att allt hopp är borta.

Men plötsligt fattar jag vad som hänt,
Och hoppar snabbt upp på fötter.

Inte för att jag vill fortsätta leva,
Men de ska inte vinna,
Det är det jag kämpar för.

Jag kämpar för att
Döden inte ska slita livet ifrån mig.




Fri vers av Misantrop
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-02-27 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantrop