Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös







Paniken,
leker sig fram.

Ett skratt,
hänger på.

Ögon svider,
efter tårars framfart.

Hjärta gråter,
efter dagens svårigheter.






Fri vers av Misantrop
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-03-28 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantrop