Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan vill inte längre stor vara

Planscher på barn vägg rivs ner,
Med hastiga drag.
Vit spets klänning,
Omgjord till urringad dress.
Rosa nallebjörnen utslängd för längesen.

På väg mot vuxen värden,
Stannar hon upp.
Tänker på vad hon gjort.

Väggen täckt av månadens snygging,
Han ser äcklig ut,
Så gammal.
Hon gråter,
Saknar sin rosa nallebjörn.

Urringad Vitspets dress färgas röd,
När handleden får sitt första sår.

Flickan vill inte längre stor vara.




Fri vers av Misantrop
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-03-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantrop