Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Das Troll

Ett troll speglar sig i spegeln,
Och hon gråter över det hon ser.
Magen putar ut och benen skeva.
Allt hon ser är bara fel.
Skönhetsidel hit skönhetsideal dit,
Det är ändå bara ren skit.
Men trollet vill kunna se sig i spegeln,
Utan att huvudet ska fyllas av självförakt,
Och näsan ska se intryckt ut.
Hon vill bara kunna kolla sig i spegeln utan att se,
Hur äcklig hon egentligen e’.




Fri vers av Misantrop
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-28 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantrop