Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag Kan Inte Andas


Kan Inte Andas

Jag kan inte andas
Andas jag ut kanske den tar mig
Jag vill bli tagen men ändå fortsätter jag springa
Jag vill att allt ska ta slut
Och mitt hopp är borta
Men ändå fortsätter jag
Men snart
En vacker dag
Har jag förstått att det är lika bra att bara ge upp




Fri vers av Misantrop
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-02-27 18:16



Bookmark and Share


    Misantrop
----
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Misantrop