Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt skratt

Du skrattade
Dit vanliga skratt
Det trängde in i mina öron
Gjorde världens alla ljud bedövade

För en sekund
Var mitt allt
Ditt skratt.

Mina mungipor rörde sig
En lätt riktning uppåt.

En tår trängde fram
Från under ytan
Till verkligheten

Saknat ditt skratt
Saknat dig

Hoppades att
Du frivilligt
Skulle skratta mitt liv fullt med tårar.




Fri vers av Misantrop
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-03-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantrop