Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den hade gått i 10 år då slog jag till..


Gökboet

Mer politisk & kärleksfull

Visar den viljan att straffa är större

Än vad strävan för rättvisa

Människor som styr andra

Slavhandlare

Katter som leker med bytet

Tokar som flyger över gökboet

Lobotomerade öden

Där kärleken druknar i ett svalt rum





Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-02 06:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAr bort känslan i människan är det grymmaste av öden...filmen suveränt bra ;)
2013-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det va längesen jag såg den...man kanske skulle titta på den igen...
2013-05-02

    ej medlem längre
Men det var en bra fim. :)
2013-05-02

    ej medlem längre
Utryckarna mot båtutflyken. Det det var .

Hans vingklipp i tribut filmen Easy Riders glömmer man ju aldrig med The byrds.. Gruppen som lyfte hela filmen bl a.





2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano