Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera så blir jag typ glad.


Men Hör Ni Inte!?

Jag skriker Nästan Rakt ut HJÄLP MIG!
Varför Hör ingen!?

Kommer inte Mina rop fram,
vad är det i så fall som hindrar dom?

Men jag är Nästan Säker på att ni hör,
Ni ser.

Men ledsna ögon och ett litet flin
Är allt Ni visar.

Varför Förstår ingen att någon måste göra något,
Snart.




Fri vers av Misantrop
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-02-27 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misantrop