Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLFÄLLIGT STRÖMLÖST

Efter små
intensiva perioder
mår man tomt.

Då är det gott att
hålla ett visst avstånd.
För åh så lätt
man tröttar ut
varann.

Sliter och tär
på den man har kär.
För dyrbar
att slentriana sönder
vänskapsrelation
och spirande kärlek.

Alltföroftast
brinner säkringarna
innan man hunnit
justera strömstyrkan.

Idag är det
avstängt
tillfälligt
jobbar från varsit håll,
njuter av strömlöshet.

Antagligen slås strömmen på
någongång tidigast ikväll.
Absolut säkert imorgon.

Hälsningar.
Elansvarig granne.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-02 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar