Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å i Kal Johansgatans butik...

Ada i systembolagets sal
skall köpa dryck, att slå i pokal.
-Till kött eller fisk,
sa expedit vid disk..
-Det borde la du veta: TILL KAL!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 15:52



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Fyndigt och bra Ewa!
2013-05-03

  limerick
Expediten var uppenbarligen ingen infödd göteborgare.
2013-05-03

  Lars Hedlin
JUST DET ! ;)
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt