Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hoppet


Sådden

Låt upp
dina inre portar
låt hoppet
få träda in

se ut över nysådda fälten
nu väntans tider går in

din skörd
ska en gång beskriva
där säden du nyss har sått
att trohet
är att förbliva
tills hoppet fullbordan nått




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 18:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2015-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2013-05-02

    ej medlem längre
Det här var verkligen bra. Jag bokmärker.
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge