Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätt frilla rätt lugn


Grottmannen

Påskliljan blommar i skogen

Samtidigt syns en ung människa

Samla tomburkar kanske papperslös

En stare kryper nära

Observera att jag bara ser




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-02 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra kritat.


Gillar.
2013-05-08

  Palett
Bra text med bild av olika liv !
2013-05-08

  Lars Hedlin
En obseravtion i Livet
2013-05-03

  Magica VIP
Berör, bra fångat!
2013-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...
2013-05-02

    ej medlem längre
Starkt.
2013-05-02

  SatansSon VIP
impressionism! belissimo!
2013-05-02

    ej medlem längre
viktigt
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano