Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdött

När tystnad blåser kall och järnskuggans moln hamrar
dovt

När ingen längre finns eller kommer ihåg-

Fanns vi ändå?




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-02 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det funnit är våra barns arv. Men vi funnits? Vet vi inte. Min definition på döden i denna sena timma är frid.. Samtidigt lämnar vi vårat arv och vårt sätt att tänka vilket bär en del att vi funnits till hur det förs vidare..




2013-05-04

  Ingela Svenson VIP
Medveten om existensen eller inte, vad betyder det? Väl funnet!
2013-05-03

    ej medlem längre
Medvetenhet.
2013-05-03

  catharina.jerbo VIP
kanske har vi aldrig funnits?
2013-05-03

  Eva Langrath VIP
Fint formulerat om den av de stora undringar vi alla brottas med och jag tror att vi fanns :)
2013-05-03

  Christine Sabel
aj, den gjorde ont, men jo, ja, vi fanns!
2013-05-03

  Annie b'larsson VIP
Ja!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren