Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildmarkens stigar

på vildmarkens stigar
på vargarnas stråk
vid skogstjärn
och hjortronrik myr
går vandraren ensam
där stödd av sin påk
mot hemmet han stegen nu styr

ur dimman hörs
storspovens vemod ge ton
åt vandrarens själsliga sinn
som dimman allt döljer
är enslingen liv
som björnar och vargar och lon




Bunden vers (Rim) av Skadad Vinge
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 11:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart naturnära...ljuvlig bild, man hör nästan myggorna...:-))
2013-05-03

  Palett
Så vacker bildrik text !
2013-05-03

  Undine
Rofyllt
2013-05-03

    ej medlem längre
Så fint beskrivet - vildmarksliv.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge