Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren


När våren kommer
har den samma doft som du
samma drömmar
även
När våren kommer
med värme över frostnupna marken
har den samma friska dofta som du
samma drömmar
även
Den ger oss någonting
vi så väl behöver
Det är det vi tackar våren för
Den tänker på oss arma krakar
som kämpar tyst i ensamhet
i detta fjärran kalla land
hur skulle vi orka, frågar vi
var gång hon återvänder
med drömmarna vi somnat ifrån
med vindarna, musiken
förtjust över sin förmåga
att gjuta liv i vad som stelnat till
När våren kommer
med värme över frostnupna marken
har den samma friska doft som du
samma drömmar
även
Det är vad vi tackar våren för
den ger oss någonting
vi så väl behöver
Och som hon gör det!
med oberäknelig värme
varje år
Samma doft som du
samma drömmar
även




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-03 15:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skaldat om den alltid lika efterlängtade våren.
2013-05-03

  Marianne Räf
Så sant om den vackra
årstiden,våren
så efterlängtad!
2013-05-03

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivet!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife