Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skrivs ofta om



Det skrivs ofta om

nyföretagandets

välsignelse


Mera sällan något om

konkursens helvete




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-03 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP