Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Ett ögonblick i livet!



Fångad av stunden
som greppar verkligheten,


så vill jag leva!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-03 16:12



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvliga ord och ett ljuvligt foto ... tack/ kram
2013-05-07

    ej medlem längre
mycket vacker!
2013-05-03

    ej medlem längre
Ett fint sätt att leva.
2013-05-03

  Änglaögon
Ja, precis så, fint!
2013-05-03

  Lars Hedlin
Mycket fint;)
2013-05-03

  Lärling
Ja, det vill jag också!
Fint uttryckt!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson