Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För om du höjer din blick.

 

 

Vänd dig inte

 

-om

stegen dina har satt spåren i

mitt grus utanför mitt hus och

i myriader av småspår kring och i

 

hjärtat du har

gått

 

alltför mycket för att

 

ha rätten till

 

suddgummi.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-03 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar livskänsla.
2013-05-03

    ej medlem längre
tycker om..
2013-05-03

  aol
ler bra skriftat,
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP