Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inse sina begränsningar och känna när gränsen är nådd- att vara oförstådd


jag är jag

Jag blir inte utpekad
jag sticker ut...
Jag kan inte höra bättre
Jag kan inte förstå bättre
Jag kan inte koncentrera mig bättre
...än såhär
trots hörapparat
trots förklaringar
trots kemikalier
...jag har gjort allt jag kan
...och jag har gjort mitt bästa
...jag duger som jag är
jag är jag....




Fri vers (Prosapoesi) av Nina Camina
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-19 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Camina
Nina Camina