Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan heter "worry" målad av mig


Bubbelplast

Resterna av relationerna
som troféer
ligger nerbäddade i bubbelplast.
I kartongerna som såldes på rea
eller 10 för 199.
Relationer och affärer
loppisar och dejtingsajter.
Alltid på jakt efter nåt unikt.
Allting har sitt pris.
Bytt är bytt och kommer aldrig igen.
Repriser och reapriser.
Kärlek och relationer.
Prylar för miljoner - min vän.
Ensamheten kommer alltid igen.
Nu ska jag rulla in mig själv i bubbelplast
och vila i en flyttkartong.




Fri vers av Nina Camina
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-10 22:23



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Det enda ord som jag egentligen finner passar är "klockren"!
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Camina
Nina Camina