Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning: Endless hope in a vail.


Andra planer

Nej det handlar inte om hur mycket tid och kärlek du har lagt ner. Hur mycket du har ansträngt dig, hur mycket du vill...
Livet kan ha andra planer för dig...

Det handlar inte om hur mycket andra uppskattar det du gör eller gillar dig...
hur mycket du offrar dig eller tar hänsyn...
Livet kan ha andra planer för dig...

Det handlar inte om hur mycket du älskar det du gör...
Till slut ger du upp - för livet har andra planer för dig...

Och det blir alltid som det ska vara...
när du släpper taget...




Fri vers av Nina Camina
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-14 10:03



Bookmark and Share


  maria kide
Den här är så bra!!
2016-05-19

  agneta pichler
Oj..

Kändes som orden
Var direkt skrivna till mig

som om du såg
Som om du skrev till just mig..

Konstigt att jag kände
så just nu..

Smärtsamma uppmaningar
Men ack så viktiga..



2015-10-14

  agneta pichler
Oj..

Kändes som orden
Var direkt skrivna till mig

som om du såg
Som om du skrev till just mig..

Konstigt att jag kände
så just nu..

Smärtsamma uppmaningar
Men ack så viktiga..


Fl
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Camina
Nina Camina