Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historierna i solrosvandringens berättelser och texter, är baserade på verkligheten, möten på vägen samt upplevelser.


Solrosvandringen del 1

Solrosvandringen del 1

"Camina! Nina Camina!" Ropade de bakom mig. Sedan dess har jag hört dem heja på mig, när jag tappat motivationen. Dagen kan ibland kännas lång. Jag lärde mig solrosvandringen och dess betydelse. Att vakna med solen, följa den och dess ljus. När solen går upp och börjar det nya livet. När solen går ner, är det slut för dagen och dags för vila. På natten lyser månen och vaktar de som sover. Jag (upp)fann solrosvandringen och det är den som ledde mig till den Blå Skedens Konst. Camina betyder "Vandra" på spanska. Det är det jag gör varje dag. På natten vilar jag fötterna och låter skorna damma av i vinden. Jag vilar själen så att den kan få ro. På morgonen försöker jag låta vägen forma min dag. Det som vägen visar mig, blir dagens vandring.

www.solrosvandringen.se

Ni får vara med på en resa- den resan jag gör när jag skriver min bok...
Tittar ni in lite då och då...
Kommer ni märka en del förändringar...

Det är viktigt att uppfylla sina drömmar...


Om så bara för sin egen skull.
Varje dag är en ny chans....
Tills vi möts....
Nina "Camina" Jannesson
Perstorp
November
2016

***




Prosa (Roman) av Nina Camina
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-12 15:41



Bookmark and Share


  Nina Camina
Den är på gång ...
2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Camina
Nina Camina