Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasaden

springer 1 meter från busshålssplatsen till bussen
undviker saltpetersyra
smetar in kemikalier i ansiktet
kallar det vacker

liten och svag
lyfter så att det pumpar blod
äter ekologiskt i pulverform
bara lite till
tills den är perfekt

sparar målarfärg
kanske blir det en fläck

som om den hotade med vräkning
oj ännu en räkning
den kostar
den smakar

skyddar sårbarheten
springer för livet
ojoj skydda den
Fasaden




Fri vers (Fri form) av Nina Camina
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-29 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Camina
Nina Camina