Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRENKLA

SIMPLIFY
(FÖRENKLA)

Göra det enkla före det komplicerade. Att ta det lungt. Sänka kraven. Sänka förväntningarna. Att ta alla lösa trådar och rulla ihop tilll en boll, full med lösa ändar. Så att det blir gjort snabbare.
På mindre tid. Med mindre ansträngning.

Förenkla så att världen kanske förstår. Så att det blir hanterbart i längden. Att göra avkall på kreativiteten och möjligheten. Att skapa någonting nytt ur det komlicerade kaoset.

Inspirationsförenkling.

Förenklingen förenar slitna trådar som flätas samman till ett starkt hållbart rep som orkar bära den som fallit överbord.

Förenkling av oss själva, av vår tid, av vårt liv. En förenkling som ger oss sinnesro. En förenkling av uppgiften. Av målet.

Förenklandet är vägen till effektiviteten, sparsamheten, evigheten, småheten, tråkigheten....

Nina Jannesson




Fri vers (Fri form) av Nina Camina
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Camina
Nina Camina