Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och som jag steg

 

 

Vet du hur högt bergen höjer sig, hur

snårigt allt tar sin stigning till

vem som har rösten att vindla sig fram

till det som blir som du vill

 

Jo jag vandrade stegen jag uthärdade allt

jag var mer än bara gömsle jag var

 

det

och tusenfallt

 

Men jag kan ock sjunga

lika högt som dit bergen når

kan du vara säker på att

det är allt som jag får

 

reste genom tiden

trotsade alla faror och förbud

och allt som du sa mig

var att jag skulle komma närmre gud

 

allt jag fann var min egen svett mitt jag

att förlita sig på

ingaenstans mötte jag dig

eller sagda stigar att gå

 

men jag har nått den högsta topp

jag behöver inget mer

det är därför knäna mina möter marker

det är därför jag ber.

 

Hav mig som ett förbund du jord

du nötta gamla bark

må gud eller den som jag färdas uppå

göra mig mindre stark

 

må ristet i min gamla kropp

härda ännu och mer

min moder, min fader

det är allt jag ber.

 Jag må och gråta.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-03 23:51



Bookmark and Share


  ULJO
Vackra rader
2013-05-06

  Lena Själsöga Keijser
din röst
är vacker

mycket vacker
hör jag den
2013-05-06

  Fem hjärtan VIP
Vackra rader!
2013-05-04

    ej medlem längre
Högstämt i ovisshetens
vissa gång
2013-05-04

  själensfrihet
Oerhört vacker!!! Den bokmärker jag kram
2013-05-04

  Tarantaran
så vackert högt..
tusenfallt.. du når..!
har du redan börjat
flyga..:D
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP