Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det andliga livet


Till en Nunna

Du går din tysta vandring
på livets korta färd
fördold är varje handling
fördold din inre värld

Din utveckling i livet
som dold för alla växt
av det som ej står skrivet
gör livet självt till text

I tystnad är ditt vara
där Gud dig gör beredd
att på Hans kärlek svara
och av Hans hand bli ledd

Som källan under jorden
din livskamp trängde fram
i saknaden av orden
Guds Kärlek du förnam




Bunden vers (Rim) av Skadad Vinge
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-04 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud" (en nunna i England)
2015-12-06

    ej medlem längre
Så vackert om nunnan och hennes tjänst.
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge