Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanhållande hållning...

En man ringer familj i Marseille
lillson svarar: -Här är polislakej
föräldrar kan ej prata...
-Vad pågår då på er gata?
Viskande svar: -De letar efter mej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-04 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) bra och roligt skaldat!
2013-05-04

  Tarantaran
Roligt!
Du är en toppen -
barntolkare och
barn är ofta kul;
nästan som
myror kan vara,
om man bara vill
höra :)
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt