Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myran



Idag tvungen ligga under täcke
vila
idag finns ingen fångst av kastad
lyra
Idag får kroppen inte skakas
prövas

Idag bara idag

sova vila skriva dikter
30 stycken

publicera avpublicera för att hon
kan likt myran






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
söt
2013-05-06

  hansensson
Flitig vila.
2013-05-04

    ej medlem längre
ja det kan hon och det gör hon och det är lite frustrerande att det är så bråttom att hinna med att läsa den färskaste poesin från en av sina favoritpoeter innan den är *plopp* borta som en såpbubbla
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP