Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kkkddcnll klrsbörsfärgade liljllll anor .... amor moi .... Amor


Romantisk följetong del 11


En vinge







fri







saknar sin vinge





i tjärnen gjuter månar
ihop de djupaste
själar till






glöd....




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-04 19:52



Bookmark and Share


    dreamoflife
Snyggt!
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP