Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nihilism och budord

Ingen sanning ingen skräck
ingen död inget liv


Vad ska vi tala om sträva
söka efter


ingen sanning mer riktig än någon
annan


blunda för budord i kärlekens
namn för om jag tittar kan
jag sälja min dotter som slav
( 2: a Mosebok 21:7)
stena mina söner

av omständigheter vardagliga
varje dag


hitta stöd i Bibeln
i att allt är lika givet om
inget synes mer






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP