Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart eller vitt

Evig ondska i förens vatten
plågar, äntrar och mördar
sprider skräck om natten
då dödens lie skördar

Hopplöst jobbiga minnen
döljs av mänsklig dumhet
fördunklar många sinnen
när världen suktar ömhet

Vi är alla andra
som inte känner smärta
som andra vägar vandra
där mörkret spiller svärta

Fasaden lämnar en odör
av det som annars tär
MEN
- det är inget som berör
för vi är ändå inte där




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-05 12:41



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Smärtsamt, naket och insiktsfullt.
2013-05-06

  menspoeten
Vackert!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LEXX