Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Jag har ingen önskan...

att inte älska dig



Jag har ingen önskan...

att inte sakna dig



Jag har ingen önskan...

att ångra något



Jag har ingen önskan...

att ta farväl



Jag har bara en önskan:

- att glömma dig




Fri vers av LEXX
Läst 553 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-02 12:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det gör ont i ögonen att läsa dina rader om hjärtats smärta, utan dessa ord blir texten extra vass
2014-02-15

  Maria T
Det kan vara svårt att glömma,
nästan omöjligt
men smärtan kan lindras
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

LEXX