Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en tår

Om jag vore en tår
och föddes i ett öga
från båda lycka och sår
om ack så föga

Om jag vore din tår
i sol och vind
var än du går
smektes din kind

När tåren runnit ut
blott en droppe av mig
vore kärleken ej slut
- Då är jag här för dig




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 596 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 22:59



Bookmark and Share


  hurt and broken
Ahh...så vackert..
2008-07-15

  friheten
En vacker dikt!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LEXX