Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrade tanke

Det vackraste av livet
är när kärlek lurar en
Skakar om och förvirrar
och struntar i alla men

Den tyngsta smärtans mörker
är när kärlek blev för kort
när hjärtevän som vän
för alltid försvunnit bort

Vi förblindades av hoppet
så vi missade att se
de stunder runt omkring oss
som vi båda ville ge

Vi drunka i de känslor
som vi aldrig känt förut
En början på en vänskap
men nu är allting slut

Jag försökte inspirera dig
att ta en dag i sänder
att ge det lilla extra
tills lyckan återvänder

Jag har så svårt att fatta
hur allt är inget sen
Jag hade en sista önskan
att sluta som din vän

I tankar nu som förr
är det dig jag åter ser
Ur drömmar tar jag fram
de bilder där du ler

Men bland alla dessa minnen
finns något svårt att bära:
- att få veta hur du känner
när jag inte är dig nära




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 615 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-30 20:00



Bookmark and Share


  Pot Pourri
mm och där sitter man som insyltat i en hel jordkällare syltburkar med paraffintätat stålbygelförsett glaslock á la 50tal, och känner sig viktigt ändå. få är så envetna att sockra sig som senhöstplockade vinbär och överjästa jorgdgubbar.. liksom. jussom, så där halvdant tvärsförs med sakta rasande jordtak. hm. tackar här för en mkt fin rimstinn (sång)text(?). fint plitat och *nickar nickar* åt läget
2010-07-25

    En klar stjärna
....finns något svårt att bära:
- att få veta hur du känner
när jag inte är dig nära....

Så bra beskrivet, .. Är det längtan till vetskapen om " .. Hur du känner .. ?" kärlekens förlängda arm, eller avundsjukan eller /och svartsjukan... vad än det är .... är "Vi drunka i de känslor
som vi aldrig känt förut.. "
.... Aplåd!
2008-08-02

  friheten
Vacker skriven! Gillas!

"- att få veta hur du känner
när jag inte är dig nära"
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

LEXX