Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stängda men väldigt öppna dörrar

Om vi tar striden och håller
tiden fast ett tag
framöver igenom utan och innan
till kan vi vara över utan att ens
öppna ögonen




Fri vers av menspoeten
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-05 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ett ögonblick kan innehålla allt
2013-09-04

  träsnidaren
Deal!
Fina är dina ord.
Jag är kär.
2013-08-31

  Klasar
Överens
2013-06-28

  Federico Romano
Bra skrivet, den gillar jag..
2013-05-10

    ej medlem längre

mycket bra ...
gillas ...
2013-05-06

    ej medlem längre
så bra!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten