Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara varat gott klara!

Om det fanns ett rike
där allt var till lika gagn
för den fattige som den rike.

Om det fanns ett rike
där alla sågs som den unike
ingen blev utanför
för alla blev allas gelike.

Om det fanns ett så´nt rike
där den konstifike
och den magnifike
kunde samsas i samma dike
skulle jag känna mig som den rikaste rike.







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 16:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes bra när det går framåt
2013-05-06

  Stefan Höglund
Så sant med ett härligt flyt.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt