Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obama strama åt tyglarna...

Blir det ej som Obama vill
då slår väl de skjutgalna mer till
träffar på fler folk
på gatan med sin "dolk"
han ska ta bort allt, även refill...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 17:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra i tiden...
2013-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Klart man måste få försvara
fattas väl annat bara
som står det i skrifter
få skydda såna drifter
ur de ursprungligas skara
2013-05-05

  Tarantaran
Så kan man tycka!
Men vapenlobbyn är väl
för stark i USA för att
stå emot; de bygger
stängsel runt sina
bostadsområden
i stället, anlitar vakter,
för att få behålla sina
bössor
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt