Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diana, i den antika romerska mytologin mån- och jaktgudinna, strängt jungfrulig och kvinnors beskyddare, motsvarande grekernas Artemis.


Spänd är din båge i väntan





Rör dig lätt
fingertoppskänsligt,
försiktigt
men rätt

Du darrar otåligt
att bli som en pil

Spänd är din båge
i väntan

att träffa hinden
därinne i gläntan

på Dianas
gudomliga sätt.








Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-05 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var ju grym...
2013-09-11

  Siggesdotter
Vackert om total närhet...
2013-06-08

    ej medlem längre
Vacker sinnlighet.
2013-05-05

    ej medlem längre
Yes! Me like..vacker och förväntansfull..
2013-05-05

  cilax VIP
Oj, vad bra!
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP